Επικαιρότητα

ΥΠΕΞ: Η Τουρκία αποτελεί κοινό παρανομαστή των προβλημάτων στην περιοχή

«Οι σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας το μόνο που κάνουν είναι να αναδεικνύουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει συνεπεία των δικών της επιλογών»
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Οι σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην Αρμενία και το Ιράκ, το μόνο που κάνουν είναι να αναδεικνύουν διεθνώς το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει συνεπεία των δικών της επιλογών» τονίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Γεννηματάς, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

Περαιτέρω ο κ. Γεννηματάς επισημαίνει ότι «όσο για τον εξωφρενικό ισχυρισμό της ότι αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη λύση όλων των προβλημάτων στην περιοχή, θα ήταν σκόπιμο να τον επιβεβαιώσει με τις χώρες της περιοχής που μάλλον ως κοινό παρονομαστή των προβλημάτων τους την αισθάνονται».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x