Επικαιρότητα

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: «Την σκότωσα από οίκτο, ήθελα να τελειώσει ο πόνος της»

Το ημερολόγιο του Μπράιαν Λόντρι αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του, Γκάμπι Πετίτο, προτού αυτοκτονήσει ο ίδιος.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο, το ημερολόγιο του αρραβωνιαστικού της, Μπράιαν Λόντρι, επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο δράστης.

Ο Αμερικανός, που αυτοκτόνησε εν συνεχεία με πιστόλι και το πτώμα του είχε βρεθεί τον Οκτώβριο, αναφέρει στις σημειώσεις του ότι στραγγάλισε και σκότωσε την κοπέλα από οίκτο!

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος ισχυρίζεται στο ημερολόγιο πως «έβαλα τέλος στη ζωή της. Ένιωθα ότι ήταν από οίκτο, ότι αυτή ήθελε, αλλά τώρα βλέπω όλα τα λάθη που έκανα. Πανικοβλήθηκα, ήμουν σοκαρισμένος».

Ο Λόντρι τονίζει ότι η Πετίτο τραυματίστηκε σοβαρά όταν προσπάθησε να περάσει από ένα ποτάμι. Όπως εξηγεί, «είχε ένα καρούμπαλο στο μέτωπο, το οποίο μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα και ικέτευε να σταματήσει ο πόνος. Από την στιγμή που πήρα την απόφαση, ήξερα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω δίχως αυτή.

Δεν βάζω τέλος και στη δική μου ζωή επειδή φοβάμαι την ποινή που με περίμενε, αλλά επειδή δεν αντέχω να ζήσω άλλη μία μέρα χωρίς αυτήν.

Έχασα το μέλλον που είχαμε μαζί. Σας παρακαλώ, μην κάνετε δύσκολη τη ζωή της οικογένειάς μου, έχασαν γιο και κόρη. Το πιο υπέροχο κορίτσι στον κόσμο, Γκάμπι, συγγνώμη.

Παίρνω τη ζωή μου εδώ και ελπίζω τα ζώα να ξεσκίσουν το κουφάρι μου. Ίσως αυτό κάνει χαρούμενο την οικογένειά της. Σας παρακαλώ, μαζέψτε τα πράγματά μου. Η Γκάμπι μισούσε τους ανθρώπους που πετούσαν σκουπίδια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x