Επικαιρότητα

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού σε βάρος 69χρονης στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6) στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού, ο 23χρονος προσέγγισε 69χρονη και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την Παρασκευή (9/6) το βράδυ στη Σκάλα Ωρωπού, 23χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6) στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού, ο 23χρονος προσέγγισε 69χρονη και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Η 69χρονη αμύνθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι.

Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, που επιλήφθηκαν προανακριτικά της υπόθεσης, στον τόπο που πραγματοποιήθηκε το περιστατικό , βρήκαν και κατέσχεσαν ασύρματο ακουστικό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, επιπλέον δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου συνδέθηκε με το εν λόγω ακουστικό.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x