Επικαιρότητα

Τάσος Χαλκιάς: «Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου»

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τη βίαια συμπεριφορά που είχε γνωρίσει ως παιδί από τον πατέρα του.

Πολύ και άγριο ξύλο από τον πατέρα του είχε δεχτεί ως παιδί ο Τάσος Χαλκιάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του.

«Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιώνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε», τόνισε.

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο… και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια. Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη. Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο. Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε “αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος”. Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει», κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x