Επικαιρότητα

Χανιά: 37χρονος μπήκε σε κομμωτήριο για να αρπάξει τσάντα

Παρίστανε τον πελάτη και την κατάλληλη στιγμή επιχείρησε να κλέψει μία 24χρονη - Συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα κομμωτήριο στα Χανιά ένας 37χρονος Έλληνας, αλλά όταν είδε την τσάντα μιας 24χρονης κοπέλας η οποία δεχόταν την περιποίηση της κομμώτριας, την άρπαξε και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας!

Στις φωνές της πελάτισσας και της κομμώτριας που βγήκαν αναστατωμένες από το κατάστημα, ανταποκρίθηκαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι αναζήτησαν τον δράστη και τον ακινητοποίησαν σε μικρή απόσταση. Η τσάντα με τα 380 ευρώ, τα προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα που περιείχε, αποδόθηκε ακέραια στην 24χρονη.

Ο 37χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξακριβώθηκε ότι είχε κλέψει και το κινητό μιας 63χρονης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 485 ευρώ και 1.200 κορώνες Νορβηγίας που ερευνάται από πού τα έκλεψε, αλλά και ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x