Επικαιρότητα

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός εργάτης που έπεσε από ύψος 5 μέτρων

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια εργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για έναν 70χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να εκτελούσε εργασίες σε κατάστημα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στις 5 και μισή το απόγευμα της Δευτέρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από ύψος 5 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυμαστιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 70χρονος από την πτώση υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος 70χρονος υπέκυψε το πρωί της Τρίτης στα τραύματά του αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x