Επικαιρότητα

Χατζηδάκης: Αμφιβάλλω ότι Τσιάρας και Βαρτζόπουλος θα κριθούν αρνητικά από τη Δικαιοσύνη

Ως μια υπόθεση δυσάρεστη χαρακτήρισε τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης - «Για λόγους ευαισθησίας απομακρύνθηκαν υπουργοί και υφυπουργοί»

Ως μια υπόθεση δυσάρεστη χαρακτήρισε τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του ότι περιπτώσεις σαν αυτές των Κώστα Τσιάρα και Δημήτρη Βαρτζόπουλου θα κριθούν αρνητικά από τη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, όπως είπε, ο λόγος που απομακρύνθηκαν ήταν ξεκάθαρα γιατί ο πρωθυπουργός ήθελε να επιδείξει τη δέουσα ευαισθησία απέναντι σε ένα τέτοιο θέμα.

«Ας πάρουμε την περίπτωση του Κώστα Τσιάρα. Εκεί καλεί συνεργάτης του για διευθετήσεις που είχαν γίνει λόγω Ιανού, όπου εξαφάνισαν το χωράφι κάποιου στη Θεσσαλία, και ζητάει να μην αδικηθεί. Καταλήγουμε λοιπόν σε ένα όφελος 190 ευρώ. Ο Μητσοτάκης ήθελε να δείξει μια ευαισθησία για το θέμα και έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσουμε με τη μεταρρύθμιση απορρόφησης του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ. Μακάρι να είχε προχωρήσει νωρίτερα αυτή η ιστορία, το θέμα είναι ότι προχώρησε», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

«Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει, από όσο διάβασα πολύ αμφιβάλλω ότι τέτοιες περιπτώσεις θα κριθούν αρνητικά», συνέχισε αναφερθείς και στον Δημήτρη Βαρζόπουλο, ο οποίος - όπως είπε - στέλνει ένα SMS και ρωτάει στο τέλος «γίνεται;»

«Έχουμε πάρει» - συνέχισε - «μια απόφαση που ενδεχομένως θα δυσαρεστήσει κάποιους βουλευτές επειδή θα δείξουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία και αυστηρότητα, για να μην θεωρηθεί ότι η ΝΔ δείχνει ελαστικότητα σε τέτοια φαινόμενα».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x