Επικαιρότητα

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα τα ταξί - 24ωρη απεργία για το φορολογικό νομοσχέδιο

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 9:30 το πρωί - Συγκεντρώσεις στις 11.30 έχουν και φορείς ελεύθερων επαγγελματιών.

Απεργούν σήμερα οι οδηγοί ταξί που αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η απεργία θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης. Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 9:30.

Οι οδηγοί ζητούν την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου και ζητούν αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.

«Κανένα ταξί στον δρόμο, όχι στον αφανισμό των ταξί», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Απεργούν επίσης φορείς αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν προγραμματίσει συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στις 11.30 π.μ., σε Ομόνοια και πλατεία Κλαυθμώνος ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x