Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή υλικού πορνογραφίας με βρέφη

Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για κατοχή υλικού πορνογραφίας με βρέφη κατηγορείται ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικοί τον σταμάτησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της πόλης για τυπικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει νόμιμα έγγραφα για τη διαμονή του στη χώρα. Κατόπιν έρευνας βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό βίντεο, όπου απεικονίζονται παιδιά κάτω των δύο ετών.

Ο 33χρονος, με καταγωγή από το Κονγκό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για την κατοχή του εν λόγω υλικού. Η δίωξη στρέφεται και κατ’ αγνώστων, μεταξύ άλλων, για παραγωγή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x