Επικαιρότητα

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι το αγόρι που έπεσε από τον 1ο όροφο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Το αγόρι αρχικά μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας, αλλά τελικά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Σε νευροχειρουργική επέμβαση στο Nοσοκομείο Παπαγεωργίου υποβλήθηκε το 9χρονο αγόρι που έπεσε χθες -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην Ασπροβάλτα και έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι, αλλά και κάταγμα στο δεξί χέρι.

Το αγόρι αρχικά μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας, αλλά τελικά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και χειρουργήθηκε.

Αμέσως μετά την επέμβαση, ο 9χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x