Επικαιρότητα

«Χρυσάφι» το σουβλάκι – Εκτοξεύεται η τιμή του έως και στα 4 ευρώ!

Τρομακτική είναι η άνοδος που παρουσιάζει και θα συνεχίσει να παρουσιάζει το επόμενο διάστημα το σουβλάκι, αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί για δεκαετίες το σουβλάκι, το αγαπημένο... βρώμικο φαγητό των Ελλήνων να αποτελούσε μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση για να ικανοποιήσει κανείς το στομάχι του, ωστόσο από ότι φαίνεται, η ακρίβεια θα μας κάνει να ξεχάσουμε για τα καλά το τελευταίο.

Η άνοδος των τιμών σε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, πρώτες ύλες όπως το ηλιέλαιο, το κρέας και τα σιτηρά, έχουν προκαλέσει «τρομακτική» αύξηση του κόστους. Ενδεικτικό είναι ότι στη Θεσσαλονίκη μέχρι πριν ένα μήνα οι τιμές για ένα τυλιχτό «έπαιζαν» κατά μέσο όρο στα 3,30, ενώ όπως αναφέρουν οι επιχειρηματίες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φτάσει πιθανότατα τα 4 ευρώ!

Οι καταστηματάρχες καλούνται να βρουν λύσεις μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, με τις πωλήσεις να έχουν πέσει σημαντικά, αφού πλέον ακόμα και το δοξασμένο σουβλάκι, περνάει από κρίση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x