Επικαιρότητα

Χωρίς ταξί η Αθήνα

Επαναληπτική γενική συνέλευση του κλάδου

Για 7 ώρες (από τις 15:00 ως τις 22:00) χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα η Αθήνα, λόγω γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιήσουν οι αυτοκινητιστές του κλάδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), λόγω επαναληπτικής γενικής συνέλευσης θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

«Το ταξί έχει ακόμη ανοιχτά μέτωπα και οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Κανείς συνάδελφος δεν περισσεύει στη μάχη που δίνει το ταξί για την επιβίωσή του. Η παρουσία του επαγγελματία ταξιτζή στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου δεν έχει ούτε τυπικό, ούτε διαδικαστικό χαρακτήρα. Έχει καθοριστικό και ουσιαστικό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x