Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, κατά την επίσκεψή του σε έργα σε αυτοκινητόδρομο, δήλωσε ότι δεν έχει συνομιλήσει ακόμη τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, για την τελική συμφωνία στο ονοματολογικό.
«Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας, για τις τεχνικές λεπτομέρειες», συμπλήρωσε ο Ζάεφ, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την Παρασκευή πηγές από την ελληνική κυβέρνηση ανέφεραν ότι τα Σκόπια ήθελαν μεν νέα συνάντηση μεταξύ υπουργών Εξωτερικών, ή νέα σύσκεψη των τεχνικών κλιμακίων, αλλά ο Ελληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Μάλιστα, η Αθήνα- που δεν υποχωρεί στην ονομασία erga omnes και τη συνταγματική αναθεώρηση- έκανε σαφές ότι «η συζήτηση έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






