Euro 2024

Επικράτησε στο τέλος η Χιλή (video)

Με δυο γκολ (Βάργκας, Πινίγια) στο τελευταίο δεκάλεπτό η Χιλή έκαμψε την αντίσταση της Βόρειας Ιρλανδίας. Δύο ασίστ από τον Αλέξις Σάντες Βασικός και πάλι ο Ρόι Κάρολ.

Με τον Αλέξις Σάντσες να βγάζει ασίστ στο 79’ και 82’ και τους Βάργκας, Πινίγια να πετυχαίνουν τα γκολ η Χιλή επικράτησε 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας, που δεν συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μπήκε στο 60ο λεπτό στο ματς και πήρε από το... χέρι την ομάδα του. Χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι πρόκειται για φιλικό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ήταν σε θέση off-side, όταν δέχθηκε την πάσα μέσω της οποίας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Χιλή (Σαμπαόλι): Ερέρα, Ρόχας, Μένια, Βαλδίβια (Βιδάλ 77'), Ίσλα, Ορεγιάνα (Βάργκας 59'), Ντίας, Μεδέλ (Πινίγια 77'), Σίλβα, Καρμόνα (Αρανγκουίς 59'), Παρέδες (Σάντσες 60').

Β.Ιρλανδία (Ο'Νιλ): Κάρολ, Χιουζ, Φέργκιουσον (Λάφερτι 71'), Κ. ΜακΛάγκλιν, Ρ. ΜακΛάγκλιν (ΜακΓκιν 71'), ΜακΚόλουγκ, Ντέιβις, Κλίνγκαν, Έβανς (Ντόνελι 89'), Νόργουντ (Στιλ 84'), ΜακΚέι (Μάγκενις 62').

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x