Stoiximan Super League

Επιστροφή Ρισβάνη με Ατρόμητο

Μετά από καιρό ο Σπύρος Ρισβάνης επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο.

Αρχικά ήταν η προσπάθεια του Γιάννη Αναστασίου να μην τον «κάψει». Στη συνέχεια ήρθε και η αμυγδαλίτιδα που ταλαιπώρησε τον Σπύρο Ρισβάνη, με αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα της επιστροφής του αφού είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται σε εκείνα της αποστολής που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε για μία μέρα ακόμη ο Μπαϊράμι, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Αποστολόπουλο ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση εξ αιτίας ενός χτυπήματος στο φρύδι από το οποίο «κληρονόμησε» και τρία ράμματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x