Γενικά

Επιστροφή στη δράση και για το πρωτάθλημα Χόκεϊ τον Αύγουστο

Η ομοσπονδία του πρωταθλήματος Χόκεϊ (NHL) αποφάσισε πως η επανέναρξη του αγωνίσματος είναι προ των πυλών με πιθανότερη ημερομηνία την 1η Αυγούστου για τη συνέχιση της σεζόν.

Έπειτα από παύση ούτε λίγο ούτε πολύ 116 ημερών το πρωτάθλημα χόκεϊ επιστρέφει και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν από το σημείο που έμειναν το Μάρτιο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Η ομοσπονδία έκανε γνωστές τις ημερομηνίες επιστροφής με την 13η Ιουλίου να είναι η πρώτη μέρα επανένταξης στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια, οι ομάδες από τις δύο περιφέρειες θα ταξιδέψουν στις πόλεις -Έντμοντ και Τορόντο- όπου έχουν οριστεί να φιλοξενήσουν τους εναπομείναντες αγώνες και αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, την 1η Αυγούστου το πρωτάθλημα Χόκεϊ ανοίγει ξανά αυλαία.

Συγκεκριμένα, οι 12 ομάδες της Δυτικής Περιφέρειας θα βρίσκονται στο Έντμοντ όπου θα δηλώσουν παρουσία, ενώ, οι υπόλοιπες 12 της Ανατολικής περιφέρειας θα παραμείνουν στο Τορόντο.

Με τα νέα δεδομένα που έφερε ο κορωνοϊός, η πόλη του Λος Άντζελες που είχε εξαρχής εκδηλώσει ενδιαφέρον για να υποδεχθεί σειρά αγώνων, τελικά, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων δεν θα συμμετάσχει και οι δύο πόλεις του Καναδά παραμένουν οι σταθερές επιλογές.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x