Stoiximan Super League

Και επίσημα ο Ολαϊτάν

Την απόκτηση του Ολαϊτάν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου. Από αύριο στο Ρέντη ο παίκτης για να αρχίσει προπονήσεις!

Μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην εφετινή αγωνιστική σεζόν, αλλά οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές έχουν ήδη αρχίσει.

Μετά από τον Σάμαρη, σήμερα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολαϊτάν, με τον νεαρό άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αυτό που όμως παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο παικτής θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την νέα του ομάδα. Όπως έχουν ενημερώσει οι ερυθρόλευκοι ο Ολαϊτάν θα βρεθεί αύριο κιόλας, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να φορέσει για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα και να γυμναστεί υπό τις εντολές των μελών του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Όμως, ο Ολαϊτάν δεν θα είναι το μόνο... νέο πρόσωπο που θα βρεθεί στο Ρέντη αύριο. Μαζί του θα είναι και ο Σάμαρης ο οποίος είναι παίκτης των ερυθρολεύκων, αλλά και οι παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Δηλαδή, εκτός του Ολαϊτάν, στο Ρέντη αύριο αναμένονται και οι Ζαραδούκας, Τάτος, Διαμαντάκος και Ποτουρίδης.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ολαιτάν Ογιενέιε Μίκαελ (Olaitan Oyeneye Michael) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x