Κολύμβηση

Έσπασαν τα κοντέρ Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη!

Κάνοντας νέα πανελλήνια ρεκόρ, Κρίστιαν Γκολομέεβ και Άννα Ντουντουνάκη εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς των 50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα αντίστοιχα!

Συνεχίζουν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκώβη!

Οι Κρίστιαν Γκολομέεβ και Άννα Ντουντουνάκη εξασφάλισαν την παρουσία τους σε ακόμη έναν τελικό, κάνοντας αμφότεροι νέα πανελλήνια ρεκόρ!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος τερμάτισε σε 21.52 στον ημιτελικό των 50μ. ελεύθερο και προκρίθηκε στην κούρσα των μεταλλίων, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση για τα ελληνικά δεδομένα, αφού «γκρέμισε» το μέχρι πρότινος δικό του ρεκόρ, που ήταν 21.66.

Όσον αφορά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προκρίθηκε στο… νήμα στον τελικό των 50μ. πεταλούδα με 26.22, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (που ήταν δικό της) κατά οκτώ δέκατα! Αξίζει να σημειωθεί πως πέρασε στον τελικό με μόλις δύο δέκατα απόσταση από την ένατη Μιμόζα Τζάλοου.

Ο τελικός της Ντουντουνάκη είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (9/8) στις 18:45, ενώ πέντε λεπτά αργότερα θα ξεκινήσει ο τελικός του Γκολομέεβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x