Euro 2024

Εθνική: Ο άγνωστος Μάνος Σέργιος πάει Βραζιλία!

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής-έκπληξη στην επιλογή του Σάντος για το Μουντιάλ. Το sport-fm.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ένας άγνωστος, ονόματι Μάνος Σέργιος, είναι η τεράστια έκπληξη που επεφύλασσε ο Φερνάντο Σάντος στην επιλογή για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλίαγια το Μουντιάλ! Ο 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ Αντιρρίου έγινε μέσα σε λίγες ώρες γνωστός στο πανελλήνιο, χάρη στον ομοσπονδιακό τεχνικό, που, όπως δήλωσε, βλέπει σε αυτόν μια αξιόπιστη λύση για τον χώρο του κέντρου.

«Θέλω να σας πω ότι παίρνω μαζί μας και έναν ακόμη παίκτη, τον Μάνο Σέργιο», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Πορτογάλος, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.



Ποιος είναι ο Μάνος Σέργιος

Ο Μάνος Σέργιος γεννήθηκε το 1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του «για να νιώθουν σαν στη χώρα τους», όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο. Βέβαια αυτή είναι η μία φήμη… Η δεύτερη λέει ότι γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Έχεις σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου.

Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.

Συλλογικό Επίπεδο: Έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και αρκετές φορές ήταν από τους πρώτους σκόρερ. Κάποιοι μικροτραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν.
Εθνικό Επίπεδο: Για πρώτη φορά σε ηλικία 33 ετών ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στην προεπιλογή για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Προσωπικές πληροφορίες

Γεννήθηκε: 5 Φεβρουαρίου 1981
Τόπος Γέννησης:Αντίρριο
Ύψος 1,75μ
Θέση: Μέσος
Εθνική Ομάδα: Ελλάδα (2014)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x