Euro 2024

«Θερμό» επεισόδιο στην Εθνική

Λίγες ώρες πριν τον «τελικό» απέναντι στην Ιαπωνία, ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μανιάτη και Τζαβέλλα έφερε αναστάτωση την Εθνική ομάδα.

Η ηρεμία, που ήθελε ο Φερνάντο Σάντος μετά την «καταιγίδα» της πρεμιέρας απέναντι στην Κολομβία (3-0) και πριν το καθοριστικό παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Ιαπωνία, φαίνεται να διαταράχθηκε τουλάχιστον προσωρινά...

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες μετά την προπόνηση υπήρξε «θερμό» επεισόδιο στα αποδυτήρια της Εθνικής ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα. Οι δύο παίκτες, ίσως επειδή είχαν και «χρωστούμενα» από τα φετινά ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα έμεινε στα λόγια και δεν ήρθαν στα χέρια. Με την παρέμβαση των Γιώργου Καραγκούνη και Παναγιώτη Κονέ, που ήταν κοντά, το θέμα έληξε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όλα άρχισαν από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα στην προπόνηση. Οι δύο παίκτες ανέβασαν τους τόνους, με τον Μανιάτη να ακούγεται να λέει στον Τζαβέλλα «… δεν είναι ΠΑΟΚ εδώ». Στην επιστροφή της Εθνικής στο ξενοδοχείο ο Φερνάντο Σάντος μάζεψε όλη την ομάδα για να λύσουν το ζήτημα. Όμως υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με τον Μανιάτη να απειλεί να βγάλει εισιτήρια για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά σύντομα οι τόνοι έπεσαν (πιθανώς και με κάποια εξήγηση από τον Τζαβέλλα) και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x