MOTO GP

Έτοιμος για Βαρκελώνη ο Σμιθ παρά την τεράστια πληγή στο δάχτυλο

Το κάταγμα στον καρπό και το τεράστιο θλαστικό τραύμα δεν αποτελούν εμπόδιο για τον Σμιθ.

Ο τραυματισμός στο χέρι που αποκόμισε στο ιταλικό γκραν πρι δεν θα εμποδίσει τον Μπράντλεϊ Σμιθ να πάρει μέρος στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος του Moto GP που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη (14-16/6).

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 υπέστη κάταγμα στον καρπό, ενώ έχει ένα τεράστιο θλαστικό τραύμα στον δείκτη, στο οποίο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν μεταμόσχευση δέρματος.

«Τα καλά νέα είναι ότι θα είμαι έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να τρέξω στο επόμενο γκραν πρι στην πίστα της Βαρκελώνης. Το κακό νέο είναι ότι έχω σπάσει ένα κόκαλο στον καρπό και ότι το μικρό μου δαχτυλάκι θα πρέπει να είναι μόνιμα λυγισμένο. Οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσουν τη μεταμόσχευση στο δέρμα, καθώς η περιοχή του τραύματος ήταν κατεστραμμένη, αλλά είναι βέβαιοι πως η πληγή θα επουλωθεί», ήταν τα λόγια του αναβάτη της Monster Yamaha Tech 3.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x