F1

Φερστάπεν: «Απίστευτο το ότι είμαι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής»

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, δείχνοντας με τις δηλώσεις του πως ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει!

Τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στη Formula 1 πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (07/10) ο Μαξ Φερστάπεν, μέσω του Sprint Race στο Grand Prix του Κατάρ!

Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» της Red Bull κατέκτησε τον φετινό τίτλο, έξι στροφές πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας του πρωταθλήματος, επίδοση που δείχνει πολλά για το ταλέντο και τον τρόπο οδήγησής του σε σχέση με τους υπόλοιπους πιλότους.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο 26χρονος οδηγός δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του, αναφέροντας πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το τι έχει πετύχει, ενώ, παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια!


«Το συναίσθημα είναι φανταστικό. Είναι μία απίστευτη χρονιά, με πολλούς εξαιρετικούς αγώνες. Είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Είναι απολαυστικό να είμαι μέλος αυτής της ομάδας ανθρώπων. Το να γίνομαι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι κάτι το απίστευτο», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα σπριντ. «Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Απολαμβάνω τη στιγμή, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x