F1

Φερστάπεν για έξοδο που είχε: «Έκανα χάρη στην Μελβούρνη, κούρεψα λίγο το γρασίδι»

Όρεξη για χιούμορ είχε ο Μαξ Φερστάπεν μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Αυστραλίας.

Μετά τον θρίαμβό του στο επεισοδιακό Grand Prix της Formula 1 στην Αυστραλία, ο Μαξ Φερστάπεν είχε όρεξη για χιούμορ στις δηλώσεις του, αφού αστειευόμενος είπε ότι «κούρεψα λίγο το γρασίδι».

«Είχα πολύ κακή εκκίνηση. Στον πρώτο γύρο έπρεπε να προσέχω, είχα πολλά να χάσω. Ο ρυθμός του μονοθεσίου μας ήταν πάντα φοβερός, ήταν εμφανές. Περίμενα το DRS για να έχω την ευκαιρία να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε με τις κόκκινες σημαίες. Την πρώτη ίσως μπορείς να την βγάλεις, αλλά δεν καταλαβαίνω τι έγινε με τη δεύτερη. Ήταν χαοτικός αγώνας. Επιβίωσα, είχα καλό ρυθμό και κέρδισα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρώτη μου νίκη εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχει περάσει καιρός για την ομάδα από την τελευταία νίκη», ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα.

«Από πλευράς μου, προσπάθησα να αποφύγω επαφή. Στους κανονισμούς είναι ξεκάθαρο το τι σου επιτρέπεται να κάνεις όταν είσαι από την εξωτερική. Ξεκάθαρα, δεν ακολουθήθηκαν οι κανονισμοί, αλλά δεν πειράζει. Είχαμε καλό ρυθμό και τους περάσαμε. Είναι κάτι που θα το έχω στο μυαλό μου στον επόμενο αγώνα», είπε για τη μάχη με τον Χάμιλτον στο ξεκίνημα.

Τέλος, για το λάθος του που τον οδήγησε σε μια μικρή έξοδο, τόνισε ότι, «έκανα χάρη στην πόλη, κούρεψα λίγο το γρασίδι, δεν χρειάζεται να το κάνουν. Μπλόκαρα τον τροχό μου και βγήκα λίγο εκτός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x