F1

Φέτελ: «Ακόμη και αν αλλάξω ομάδα, ο κόσμος δεν θα αλλάξει γνώμη»

Την πεποίθηση ότι η κοινή γνώμη δεν θα αλλάξει ακόμη και αν αλλάξει ομάδα εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φλετελ.

Την άποψη ότι ο κόσμος δεν θα αλλάξει τη γνώμη που έχει σχηματίσει για τον ίδιο ακόμη και αν οδηγεί για λογαριασμό άλλης ομάδας εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει καταφέρει.

«Ακόμη και αν πάω σε άλλη ομάδα θα υπάρχει κόσμος στον οποίο δεν θα αρέσω ούτε εγώ, ούτε αυτό που κάνω. Συνεπώς, η διαφορά θα είναι μικρή. Στο τέλος θα πρέπει εσύ να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και αυτή τη στιγμή εγώ μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με ότι έχω κάνει. Ωστόσο, επιθυμία κάθε πιλότου είναι να βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα. Αν κοιτάξετε στο παρελθόν υπήρχαν πιλότοι που κέρδιζαν πρωταθλήματα και νίκες οδηγώντας για τις καλύτερες ομάδες του γκριντ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μελλοντικό ομόσταβλό του, Ντανιέλ Ρικιάρντο.

«Την επόμενη σεζόν ο Ρικιάρντο θα έρθει στην ομάδα. Είναι δύσκολο να κρίνω από τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλή δουλειά και θα προσπαθήσει πάρα πολύ για να μου κάνει τη ζωή δύσκολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x