F1

Φέτελ: «Απάντησα σε όσους με αποδοκίμαζαν»

Εκστασιασμένος ο Σεμπάστιαν Φέτελ, χαρακτήρισε καλύτερη μέρα της ζωής του αυτή της κατάκτησης του τέταρτου τίτλου του στη Formula 1 και παράλληλα απάντηση στους επικριτές του τη νέα επιτυχία του.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του για την κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος στη Formula 1, αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όσους τον επέκριναν και τον αποδοκίμασαν στη διάρκεια της χρονιάς.

«Δεν ήταν εύκολη η σεζόν, όσο κι αν νομίζουν κάποιοι το αντίθετο. Για μένα ειδικά ήταν δύσκολο να με αποδοκιμάζουν όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Πιστεύω όμως πως απάντησα με την απόδοσή μου στις πίστες και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull.

«Ευχαριστώ το κοινό για την απίστευτη υποδοχή. Δεν έχω λόγια. Ήμουν άδειος ψυχολογικά όταν τερμάτισε. Σκεφτόμουν ώρες τι να πω, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά να πεις σε μια τέτοια περίσταση. Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Όταν άρχισα να τρέχω, η Formula 1 φάνταζε τόσο μακρινή για μένα, αλλά έχω πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω στην πορεία μου από τα καρτ μέχρι εδώ. Διδάχτηκα τόσα πολλά πράγματα και πάντα προσπαθούσα να ακούσω. Είναι απίθανο να βγαίνεις νικητής σε ένα χώρο με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους. Δεν είμαι ακόμη μεγάλος σε ηλικία και ακόμη δεν έχω καταλάβει καλά τι έχει γίνει. Ίσως σε δέκα χρόνια να κοιτάξω πίσω και να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας αυτής», πρόσθεσε ο Φέτελ.

Παράλληλα, στάθηκε στη βοήθεια της ομάδας του, που του παρέχει το καλύτερο μονοθέσιο του πρωταθλήματος. «Είναι χαρά μου να μπαίνω σε αυτό το μονοθέσιο και να τα δίνω όλα για την ομάδα μου. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά όλη τη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται πίσω από την ομάδα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x