F1

Φέτελ: «Θα είναι δύσκολα, αλλά…»

Πίστη στην Red Bull αλλά και στους μηχανικούς του ότι μπορούν να αντιδράσουν γρήγορα αν οι «κόκκινοι ταύροι» δεν ξεκινήσουν καλά τη σεζόν εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Την ανησυχία του για τους νέους κανονισμούς και πως αυτοί θα επηρεάσουν την απόδοση των ομάδων εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στα διαθέσιμα καύσιμα που θα έχουν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια των γκραν πρι.

Ακόμη, φάνηκε αισιόδοξος για τις ικανότητες των μηχανικών του, δηλώνοντας πως ακόμη και αν δεν ξεκινήσουν καλά τη σεζόν, μπορούν να βρουν γρήγορα λύση.

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει κανείς τι είναι αυτό που περιμένεις στο μέλλον, ειδικά με τους κινητήρες. Κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα τι θα συμβεί, αλλά νομίζω ότι οι μεγάλες ομάδες ξανά θα είναι στην κορυφή. Θα είναι δύσκολο επειδή δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν οι αγώνες, έχοντας 100 λίτρα καυσίμων», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν η Red Bull την επόμενη χρονιά δεν είναι καλή στις δοκιμές και στους πρώτους αγώνες είμαι σίγουρος πως οι μηχανικοί μπορούν να βρουν γρήγορα μια λύση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x