Ειδήσεις

"Φονικοί" οι Σπανούλης και Μπουρούσης γράφουν οι Ισπανοί

Τι γράφουν οι ισπανικές ιστοσελίδες για την ήττα των «φούριας ρόχας» από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Ιδιαίτερα καυστική είναι η Marca στην επικεφαλίδα του ρεπορτάζ για τον αγώνα, μιας και αναφέρεται σε όσους παίκτες, ειδικότερα στους Ισπανούς ΝΒΑers, που δεν αγωνίζονται στο Ευρωμπάσκετ. «Οι σκιές έμειναν στα φώτα του ΝΒΑ», κάνοντας λόγο για το προβάδισμα των οκτώ πόντων, ισάριθμα λεπτά πριν το τέλος. «Ο Σπανούλης και ο Μπράμος επισκίασαν την απόδοση του Ρούντι και του Κλαβέρ» αναφέρει ακόμα στο μότο, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Marca.

H AS αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο: «Ο Σπανούλης έβαλε σε μπλεξίματα την Ισπανία» αναφέροντας πως η ομάδα, θα πρέπει να κάνει δύο νίκες για να μην εξαρτάται από κανέναν άλλο, ώστε να μπει στην οκτάδα.

«Η ελληνική ανάγκη, επιβλήθηκε της Ισπανίας» αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ της ισπανικής Λίγκας, ACB.COM που κάνει λόγο «για μια μεγάλη ανατροπή της Ελλάδας με τους φονικούς Σπανούλη και Μπουρούση υποχρεώνοντας την Ισπανία να θέλει νίκη με τη Φινλανδία και ενδεχομένως και με την Ιταλία».

Η MUNDODEPORTIVO αναφέρει πως «η Ελλάδα υπερβαίνει την Ισπανία» κάνοντας απλή αναφορά για ήττα των Ισπανών στην εκκίνηση της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ.

Επιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x