F1

«Πρώτη» για Γκασλί Αλόνσο, Χούλκενμπεργκ και Πιάστρι στις δοκιμές της «Yas Marina» με φόντο 2023

Την πρώτη τους εμφάνιση στην Formula 1 με τις νέες τους ομάδες πραγματοποίησαν οι Γκασλί, Αλόνσο, Χούλκενμπεργκ και Πιάστρι στην «Yas Marina» του Άμπου Ντάμπι ενόψει νέας σεζόν.

«Ντεμπούτο» στην Formula 1 με τις νέες τους ομάδες πραγματοποίησαν οι Γκασλί, Αλόνσο, Χούλκενμπεργκ και Πιάστρι, οδηγώντας τα νέα τους μονοθέσια στις δοκιμές του Άμπου Ντάμπι στο σιρκουί της «Yas Marina».

Ο Πιέρ Γκασλί μετακινήθηκε στην γαλλική Alpine μετά από μια διετία στην Alpha Tauri, ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Φέτελ, που αποσύρθηκε, στην Aston Martin, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ επέστρεψε στην F1 μετά από μια τριετία παίρνοντας την θέση του Μικ Σουμάχερ στην Haas ενώ ο Όσκαρ Πιάστρι άφησε την Alpine και πλέον καλύπτει την θέση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στην McLaren.









Η συγκεκριμένη διαδικασία βοηθάει τις ομάδες να σχεδιάσουν το πλάνο τους ενόψει νέας σεζόν καθώς μιλάμε για μια διαδικασία εννέα ωρών (07:00-16:00), συμπεριλαμβανομένης και της συνθήκης πως την νέα χρονιά θα διεξαχθεί μόλις ένα τριήμερο δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Οι ομάδες για την νέα σεζόν έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Red Bull: Φερστάπεν, Πέρεw
Mercedes: Χάμιλτον, Ράσελ
Ferrari: Λεκλέρ, Σάινθ
McLaren: Νόρις, Πιάστρι
Alfa Romeo: Μπότας, Ζου
Alpine: Γκασλί, Οκόν
Alpha Tauri: Τσουνόντα, Ντε Βράις
Haas: Μάγκνουσεν, Χούλκενμπεργκ
Aston Martin: Στρολ, Αλόνσο
Williams: Άλμπον, Σέργκεαντ

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x