Stoiximan Super League

«Φραγή» στις δηλώσεις

Σε απαγόρευση δηλώσεων προχώρησε η διοίκηση του Ατρομήτου, έχοντας ως στόχο την αντίδραση της ομάδας και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μόνο τη δουλειά τους και τίποτα άλλο θέλει η διοίκηση του Ατρομήτου να κοιτούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε σε απαγόρευση δηλώσεων σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των αρχηγών, μέχρι οι παίκτες να αρχίσουν τα αποδίδουν αυτά που μπορούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τις νίκες και να ανέβουν βαθμολογικά.

Οι Περιστεριώτες έμειναν πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και ο Γιώργος Σπανός περιμένει να υπάρξει αντίδραση των ποδοσφαιριστών.

Κάτι ανάλογο περιμένει και ο Γιώργος Παράσχος τούς εξήγησε τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους επέστησε την προσοχή στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος προέρχεται από ένα σερί αρνητικό αποτελεσμάτων και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Παράσχος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Στέφανο Ναπολεόνι απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Ιταλός φορ έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, το οποίο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί χθες και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους νεοφώτιστους.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το ιατρικό επιτελείο του Ατρομήτου δεν σκοπεύει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ναπολεόνι, εφόσον δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x