Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Φτάνει αυτά τα παιδιά να καταλάβουν πως τώρα αρχίζει η καριέρα τους!

Μέσα στο 2017 η Αγγλία έχει κατακτήσει δύο παγκόσμιους τιτλους τοσο στους U-20 τον Ιούνιο και τώρα στο U17. Πόσα από αυτά τα παιδιά θα κάνουν κανονική καριέρα; Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Η εμφάνιση των πιτσιρικάδων της Αγγλίας σε αυτό το τουρνουά ήταν θριαμβευτική. Νίκης και με μεγάλα σκορ μάλιστα επί της Βραζιλίας και της Ισπανίας δεν είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα οι δύο τελευταίες επιτυχίες συνέβησαν χωρίς τον κορυφαίο παίκτη και τους Άγγλους μέχρι εκείνη τη στιγμή στην διοργάνωση, τον Τζαντον Σάντσο που η Ντορτμουντ τον ανακάλεσε (με απαράδεκτο τρόπο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) για να τον έχει στον πάγκο σε ματς της Μπουντεσλίγκα!

Ο Σάντσο ανήκει στη Σίτι που δεν ήθελε το καλοκαίρι να το πουλήσει στην Τότεναμ θεωρωντας το προτιμότερο να τον δώσει στην Ντόρτμουντ, σε ένα ακόμα δείγμα του γιατί αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν τις ευκαιρίες στους στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Όπως τον περασμένο Ιούνιο, ο MVP εκείνης της διοργάνωσης για την Αγγλία στην Κορέα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τον U20 Ντομινίκ Σολανκε άφησε την Τσέλσι όπου δεν έβλεπε φως στο τούνελ για να υπογράψει στη Λίβερπουλ. Κατά ένα περιεργο τρόπο, και ο πρώτος σκόρερ αυτής της ομάδας των Άγγλων των u 17 ο Ράιαν Μπρουστερ ανήκε στην Τσέλσι μέχρι την ηλικία των 14 αλλά προτίμησε να υπογράψει μετά στην Λίβερπουλ, επειδή ο πατέρας του θεωρούσε ότι δεν δίνουν την Λονδρέζοι ευκαιρίες στα δικά τους παιδιά!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x