sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Φωνή λαού: Βράνιες και Σισέ κορυφαίοι στόπερ στη μεγάλη ψηφορορία του sportfm.gr

Με νέο ρεκόρ συμμετοχής συνεχίζεται η μεγάλη ψηφοφορία του sportfm.gr για τους κορυφαίους του 1ου γύρου της Super League. Κορυφαίοι για τα στόπερ ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Οι αναγνώστες του sportfm.gr παίρνουν θέση και φτιάχνουν την κορυφαία 11άδα του πρώτου γύρου της Super League, στη μεγάλη ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι αναγνώστες του sportfm.gr θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο διήρκεσε η ψηφοφορία για τoυς κορυφαίους στόπερ του πρώτου μισού και για ακόμα μια φορά η συμμετοχή ήταν τεράστια. Μάλιστα, έσπασε ξανά το ρεκόρ συμμετοχής, αφού πήραν μέρος στη διαδικασία σχεδόν 19.000 αναγνώστες.

Πρώτος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο Στόπερ της «Ένωσης» να λαμβάνει ποσοστό 47%. Τη δεύτερη θέση στα στόπερ καταλαμβάνει ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού, που συγκέντρωσε το 21% των ψήφων και μπήκε και αυτός στην κορυφαία ενδεκάδα του πρώτου γύρου. Τρίτος ήταν ο Ροντρίγκο Μολέδο που πήρε 13%.

Συγκεντρωτικά λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε. Κορυφαίο τερματοφύλακα τον Γιαννιώτη, δεξί μπακ τον Μπακάκη και αριστερό τον Λόπες και στο κέντρο της άμυνας Σισέ και Βράνιες.

Σήμερα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τους αμυντικούς μέσους. Μείνετε συντονισμένοι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x