Επικαιρότητα

Γ. Σταθάκης: θα διατηρήσουμε τα θετικά, αλλά θα μετατοπίσουμε πολιτικές

Θετικά σχόλια για την απερχόμενη διοίκηση του Υπουργείου Ανάπτυξης είχε ο νέος υπουργός Γιώργος Σταθάκης, υπογραμμίζοντας τους τομείς διαφοροποίησης.

Να σας ευχαριστήσω όλους. Θέλω να δηλώσω δημόσια ότι είχα άριστη συνεργασία και με τον κ. Σκρέκα και με τον κ. Δένδια και με τον κ. Χατζηδάκη, τα δυόμιση αυτά τα χρόνια που ήμουν υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και το υπογραμμίζω αυτό, διότι είχα πλήρη πληροφόρηση για τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα το Υπουργείου, τακτική ενημέρωση και για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και ποτέ δεν υπήρξε αιφνιδιασμός ή κάτι άλλο. Το υπογραμμίζω σε όλους τους τόνους και τους ευχαριστώ δημόσια.
Είναι μεγάλη η ευθύνη του Υπουργείου. Ο σκοπός και ο στόχος είναι προφανής και κοινός για όλους.
Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. Έχει τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές ανάκαμψης και μάλιστα γρήγορης ανάκαμψης. Αυτό είναι σίγουρο. Η μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση που υπάρχει για τη μεγάλη εικόνα σχετικά με την ελληνική οικονομία είναι απόλυτα σαφής. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι αν δεν αλλάξουμε τη σχέση με το μνημόνιο, την τρόικα και τα λοιπά, αυτή η αναπτυξιακή δυναμική, που επαναλαμβάνω υπάρχει και είναι τεράστια, μπορεί να πνιγεί εφόσον συνεχιστούν τα μέτρα λιτότητας και η πολιτική της προσαρμογής.

Διαβάστε όλους τους λόγους κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x