Προορισμοί

Γεύσεις... αφ' υψηλού

Ακρόπολη ή Λυκαβηττός; Πύργος Αθηνών ή Λόφος του Υμηττού;

Όποια οπτική γωνία κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι στη βεράντα του Galaxy Bar & Restaurant θα δειπνήσετε απολαμβάνοντας την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης.



Με τέτοιο... οπτικό αντιπερισπασμό, είναι μεγάλη η πρόκληση για τον νέο executive chef του Hilton Αθηνών, Κώστα Αθανασίου, να τραβήξει τα βλέμματα στο πιάτο. Κι όμως, το πετυχαίνει!

Με έμφαση στην άριστη τεχνική και στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ο Κώστας Αθανασίου δημιουργεί πιάτα με εντυπωσιακή εμφάνιση, πλούσια αρώματα και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων. Ο καπνιστός τόνος σε κρούστα μπαχαρικών με μαριναρισμένο καρπούζι, ψητή φέτα, ταχίνι από κουκουνάρι και σορμπέ λάιμ είναι ένα πιάτο χαρακτηριστικό της κουζίνας του, που εμπλουτίζει οικείες ελληνικές γεύσεις με διεθνείς πινελιές προκαλώντας μια ευχάριστη γευστική έκπληξη!

Τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα κατέχουν περίοπτη θέση στο μενού του Galaxy: σαλάτα σπανάκι με πεκορίνο Αμφιλοχίας, καρύδια και προσούτο Ευρυτανίας, μαστέλο Χίου ψημένο πάνω στην πέτρα με πιτούλες και ντιπ κόκκινης πιπεριάς, μοσχαρίσιο burger με τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου κ.α.

Διαβάστε και... γευτείτε περισσότερα, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x