Ισπανία

«Γι’ αυτό ψήφισα Ρονάλντο»!

Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη «Χρυσή Μπάλα» εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος. Διαβάστε τι είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για Μέσι, Ριμπερί και Νεϊμάρ.

Οι Μέσι και Ρονάλντο (όχι αναγκαστικά με αυτήν τη σειρά) είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πολύ μακριά από το συναγωνισμό, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πάντως ψήφισε πρώτο το συμπατριώτη του για τη «Χρυσή Μπάλα».

«Νομίζω ότι θα την πάρει ο Ρονάλντο επειδή μετρά περισσότερο τι κάνεις ατομικά και όχι συλλογικά. Ο Ρονάλντο έχει πάει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης και μπορεί να κερδίσει. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι εκτός συναγωνισμού», δήλωσε ο Πορτογάλος σύμφωνα με τη «La Xarxa» και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι δύο παίκτες δεν συγκρίνονται με τους άλλους και μεταξύ των δύο, ο Ρονάλντο ήταν καλύτερος φέτος από τον Μέσι. Ψήφισα τον Κριστιάνο πρώτο, δεύτερο τον Μέσι και τρίτο τον Ριμπερί, αλλά νομίζω ότι ο Νεϊμάρ τους πλησιάζει, είναι πολύ δυνατός και θα πρέπει να τον υπολογίζουμε τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x