Ειδήσεις

Γκασόλ: «Προσοχή σε Ελλάδα και Σπανούλη»

Καθόλου αφ’ υψηλού δεν αντιμετωπίζει την Εθνική η Ισπανία, όπως επισήμανε ο Μαρκ Γκασόλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι.

Από θέση ισχύος, αλλά ουδόλως με χαλαρότητα αντιμετωπίζει η Ισπανία την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Μαρκ Γκασόλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα της Πέμπτης.

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί από παιχνίδι σε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί», δήλωσε ο σέντερ των Γκρίζλις. «Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία της Ελλάδας, αλλά πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα έχει σαν βάση της τον Ολυμπιακό, που έχει πάει σε πολλά Final 4. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία και ταλέντο. Έχει σημασία να μην είμαστε χαλαροί, γιατί μικρές διαφορές μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον Βασίλη Σπανούλη, απάντησε: «Ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά γιατί μπορεί στην επίθεση να βρει λύσεις απέναντι σε όλες τις άμυνες. Είναι εξπέρ στο πικ εν ρολ, αλλά και οι συμπαίκτες που έχει γύρω του ξέρουν αυτό το στυλ παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x