Stoiximan Super League

Γκατουζ-άκης!

Την «μπαλωθιά» με τον Τζενάρο Γκατούζο έριξε τελικά ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και κάτω από άκρα μυστικότητα έπεισαν τον εμβληματικό Ιταλό να κάτσει την επόμενη σεζόν στον πάγκο τους

Μια ακόμα μορφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου -μετά τον Ρικάρντο Σα Πίντο- θα κάτσει στον πάγκο του ΟΦΗ!

Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι Κρητικοί συνέχισαν τις επαφές με τον Τζενάρο Γκατούζο και κατάφεραν τελικά να τον πείσουν να μετακομίσει στην Κρήτη!

Παρόλο που η υπόθεση του μεγάλου Ιταλού άσου έδειχνε να οδηγείται σε ναυάγιο, ο Μάνθος Πουλινάκης δεν την παράτησε και (ταξιδεύοντας μάλιστα στο Μιλάνο το περασμένο Σ/Κ) ενέτεινε τις προσπάθειες να τον «ψήσει» για το πρότζεκτ της ομάδας.

Αυτές, λοιπόν, είχαν αίσιο τέλος την Πέμπτη, όταν ο ΟΦΗ έκανε το μεγάλο «μπαμ» και με μια λιτή ανακοίνωση 17 λέξεων επισημοποίησε τη συνεργασία μαζί του για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, ο Γκατούζο θα έχει την ευκαιρία -σε ένα σύλλογο με κόσμο ανάλογα παθιασμένο με τον ίδιο- να κάνει ένα βήμα μπροστά στην προπονητική του καριέρα. Αυτή που ξεκίνησε (ως παίκτης-τεχνικός) το χειμώνα του 2013 στη Σιόν και συνεχίστηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς στην Παλέρμο (απ’ όπου αποχώρησε τελικά λίγους μήνες μετά).

Όσο για τους συνεργάτες του, οι ενστάσεις που είχαν κάποιοι εξ αυτών δεν αποδείχθηκαν τελικά πρόβλημα, καθώς ο Γκατούζο θα έχει ένα δικό του βοηθό και το υπόλοιπο τιμ αναμένεται να στελεχωθεί από Έλληνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x