Euro 2024

Γκέκας: «Συγκέντρωση και… καθαρή νίκη»

Νίκη με «καθαρό» σκορ για να έχει περισσότερες ελπίδες στην Ρουμανία, θέλει ο Φάνης Γκέκας, σύμφωνα με δηλώσεις του, στους εκπροσώπους του Τύπου.

Νίκη με μηδέν παθητικό θέλει ο Φάνης Γκέκας. Ο έμπειρος επιθετικός, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για την αναμέτρηση με τη Ρουμανία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο Έλληνας φορ της Κόνιασπορ, τόνισε πως αν υπάρξει συγκέντρωση και φυσικά μείνει το μηδέν στην άμυνα, θα κάνει αυτομάτως φαβορί την Εθνική μας και φυσικά θα την φέρει πιο κοντά στο… check in Βραζιλία.

«Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Το καλό είναι ότι έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Παρασκευή έτσι ώστε στη ρεβάνς να είμαστε πιο σίγουροι. Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για το αν θα είναι αυτός που θα στείλει την Ελλάδα στο Μουντιάλ με δικό του τέρμα: «Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα, να πάει στα τελικά στη Βραζιλία και από εκεί και πέρα το γκολ που θα μας στείλει στο Μουντιάλ ας το βάλει οποιοσδήποτε».

Για τον κόσμο: «Οπωσδήποτε θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω και ελπίζω να γεμίσει, γιατί ο κόσμος μας στηρίζει και μας δίνει».

Τέλος, ο διεθνής άσος, υποστήριξε: «Σε αυτά τα ματς το σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτή την εβδομάδα θα δούμε κάποια ματς της Ρουμανίας και την Παρασκευή θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x