Αγγλία

Γκιγκς για την… επόμενη μέρα

Ο Ράιαν Γκιγκς θα αναλάβει μέχρι νεωτέρας τα ηνία της Μαν. Γιουνάιτεντ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Μόγες, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο.

Στα χέρια του παλαιότερου παίκτη της ομάδας περνά μέχρι νεωτέρας η Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Ουαλός μέσος, όπως αναμενόταν και ανακοινώθηκε από το σύλλογο, αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον Ντέιβιντ Μόγες, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε.

Ήδη ο 40χρονος άσος ήταν από την αρχή της περιόδου μέλος του τεχνικού επιτελείου του Μόγες διατηρώντας παράλληλα τα αγωνιστικά του καθήκοντα.

Ο Γκιγκς ανήκει στην οικογένεια της Μαν. Γιουνάιτεντ από το 1987 κι έχει κατακτήσει μαζί της 13 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ, 9 Community Shield, 2 Champions League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το Διηπειρωτικό και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ είναι πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

Πάντως ήδη η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας αναζητεί έναν έμπειρο προπονητή για να επωμιστεί το βάρος της... ανοικοδόμησης της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x