F1

Γκροζάν: «Επόμενος στόχος το βάθρο»

Ακόμα ψηλότερα βάζει τον "πήχη" ο Ρομεάν Γκροζάν, ο οποίος ονειρεύεται ακόμα και νίκες με τη Haas.

Απόλυτα επιτυχημένη θεωρείται η πρώτη χρονιά της Haas στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, με την αμερικανική ομάδα να έχει κερδίσει 28 βαθμούς, όλους δια χειρός Ρομεάν Γκροζάν.

Η «σταχτοπούτα» του φετινού πρωταθλήματος ετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα και ο Γάλλος πιλότος θέτει τον επόμενο στόχο της Haas, ο οποίος είναι ένας τερματισμός στο βάθρο και, γιατί όχι, μία νίκη! Ο Γκροζάν, μάλιστα, πιστεύει πως το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο, ενώ προσωπική του επιδίωξη είναι να μείνει στην ιστορία ως ο πιο σημαντικός πιλότος της ομάδας.

«Για τη Haas, ο πρώτος στόχος ήταν να πάρουμε βαθμούς και ο δεύτερος να μπούμε στην πεντάδα, πράγματα τα οποία πετύχαμε. Ο επόμενος στόχος είναι να φέρουμε τα χρώματα της ομάδας στο βάθρο. Θα ήταν κάτι το απίστευτο να φέρω την πρώτη νίκη της ομάδας. Η γενική ιδέα είναι εκπληκτική και η στήριξη του Τζιν Χάας σημαίνει πολλά για εμάς. Θέλω να γίνω ο οδηγός που όλοι θα θυμούνται στη Haas, είχαμε καλές και κακές στιγμές μέσα στη χρονιά, αλλά γενικά είναι μία εκπληκτική πρώτη χρονιά. Έχω πολλή πίστη στην ομάδα και νομίζω ότι το μέλλον είναι λαμπρό για εμάς».

Επιμέλεια: Νίκος Αρβανίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x