Δελτία Τύπου

Η ISOMAT στη διεθνή έκθεση BATIMAT 2019

Η ISOMAT θα συμμετάσχει στη BATIMAT 2019, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της ISOMAT στο Hall 6, Stand G150, και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων της εταιρίας για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, τα πολυασπαρτικά προϊόντα ταχείας ωρίμανσης (ψυχρή πολυουρία) για στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και δαπέδων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet), καθώς και τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:


  • 4 Νοεμβρίου: 09:00-18:00

  • 5-7 Νοεμβρίου: 09:00-19:00

  • 8 Νοεμβρίου: 09:00-17:00


Η Batimat αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τους επαγγελματίες των κλάδων της κατασκευής και των δομικών υλικών. Φέτος, η έκθεση γιορτάζει τα 60 χρόνια λειτουργίας της και αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 1.700 εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο. Εκεί θα παρουσιάσουν τα πιο σύγχρονα υλικά, τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και νέες κατασκευαστικές εφαρμογές σε περισσότερους από 270.000 επισκέπτες.

Παράλληλα, μέσα από εξειδικευμένα workshops, ημερίδες και σεμινάρια, το κοινό της Batimat θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της δόμησης, να εκπαιδευτεί σε νέες τεχνικές και να αναζητήσει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.batimat.com

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊοντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x