WRC

Η M-Sport θέλει να ανανεώσει με τον Οζιέ

Ο πρόεδρος της M-Sport, Μαλκόλμ Γουίλσον επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του Παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ.

Το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Οζιέ με την M-Sport λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και ο πρόεδρος της ομάδας έχει κάνει σαφές ότι επιθυμεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

«Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Ο Σεμπαστιάν το ξέρει αυτό, του το έχω πει και ξέρει και το πλάνο μας για την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την προσήλωση που έχει η ομάδα προς εκείνον, αλλά και αυτός προς την ομάδα και κάνω ότι χρειάζεται για να συνεχιστεί αυτό», είπε ο πρόεδρος της M-Sport.

Ο Οζιέ διανύει την πρώτη του χρονιά στη βρετανική ομάδα και βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης του WRC με 160 βαθμούς, έντεκα περισσότερους από τον δεύτερο Νουβίλ.

Στο συμβόλαιο του και στο μέλλον του στη M-Sport αναφέρθηκε ο Γάλλος οδηγός.

«Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο όπως την προηγούμενη σεζόν. Σκέφτομαι από τώρα για την επόμενη χρονιά και δεν είναι μυστικό ότι θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι σε καλές συνθήκες», είπε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x