Ειδήσεις

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Στην άμυνα της Εθνικής ομάδας απέδωσε την άνετη νίκη επί της Τουρκίας ο Κώστας Σλούκας.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως η άμυνα έφερε ενέργεια και πόντους στην επίθεση και τόνισε πως ήταν εμφανής η απουσία του Σπανούλη και του αφιέρωσε τη νίκη.

Τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στην Ιταλία είναι σαν ξεκινά τώρα η διοργάνωση, όσο υπάρχει η εκκρεμότητα της κατάληψης της πρώτης θέσης του γκρουπ, περιμένοντας ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό στο Ακρόπολις», ενώ χαρακτήρισε τον Μπουρούση έναν από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, κυρίως λόγω της άμυνας που παίξαμε. Μέσα από την άμυνά μας, βγάλαμε ενέργεια και εύκολους πόντους στην επίθεση.

Ο Σπανούλης είναι ο πρωτεργάτης της ομάδας. Σίγουρα, μας λείπει και προσπαθήσαμε να παίξουμε και γι' αυτόν. Του αφιερώνουμε τη νίκη.

Για εμάς, τώρα ξεκινά το τουρνουά. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία. Είδαμε και στα προηγούμενα ματς, αλλά και σήμερα, πως έχουν βρει ρυθμό, ουσιαστικά παίζουν εντός έδρας, μιας και σε κάθε παιχνίδι οι εξέδρες είναι γεμάτες Ιταλούς και περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό στο "Ακρόπολις". Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να φτάσουμε στη νίκη.

Ο Μπουρούσης έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κατά τη γνώμη μου είναι από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x