Ισπανία

«Η ανανέωση του Αλόνσο είναι το καλύτερο νέο για τη Ρεάλ»

Ευχαριστημένοι είναι όλοι στη Ρεάλ Μαδρίτης με την ανανέωση του συμβολαίου του Τσάμπι Αλόνσο. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Λούκα Μόντριτς, αυτό είναι το καλύτερο νέο για την ισπανική ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι η ανανέωση συμβολαίου του Τσάμπι Αλόνσο ήταν αναμενόμενη, όπως δήλωσε και ο Λούκα Μόντριτς, είναι ένα καλό νέο για τη «βασίλισσα». Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον εαυτό του και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Εσπανιόλ.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ανανέωσε ο Τσάμπι Αλόνσο. Το περιμέναμε και είναι θαυμάσιο νέο που θα είναι μαζί μας για άλλα δύο χρόνια», τόνισε ο διεθνής Κροάτης.

Για τον εαυτό του σχολίασε: «Αισθάνομαι καλά στο γήπεδο και το "κλειδί" είναι πως έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου».

Για το παιχνίδι της Ρεάλ με την Εσπανιόλ, δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι δύσκολο. Θα είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να νικήσουμε, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά με την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x