Χάντμπολ

Η αποστολή της Εθνικής χάντμπολ για Ισραήλ

Το πρωί της Παρασκευής αναχωρεί για το Τελ Αβίβ η Εθνική χάντμπολ ανδρών, ώστε να αντιμετωπίσει το Ισραήλ το ερχόμενο Σάββατο στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου του 2021.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να κρατήσει την πρώτη θέση του ομίλου και να προκριθεί στα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση.

Η Εθνική έκανε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Σε αυτήν δεν πήρε μέρος o Χρήστος Μυλωνάς, λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό και, έτσι, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή.

Σε αυτήν μετέχουν το μέλος της ΟΧΕ, Βασίλης Κρανιώτης, οι προπονητές, Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο φυσιοθεραπευτής, Παύλος Καλαβάζης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, και οι αθλητές:

Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσίλης, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός), Κυπραίος (ΠΑΟΚ), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία)

Εκτός 16αδας έμειναν οι Καλόμοιρος, Μούγιτς και Αραπακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x