Ειδήσεις

«Η Εθνική με καλή ψυχολογία μπορεί»

Την πίστη πως η Εθνική ομάδα μπάσκετ μπορεί να αντιδράσει στα επόμενα παιχνίδια αν έχει την κατάλληλη ψυχολογία εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε την πίστη πως η Εθνική ομάδα μπορεί να αντιδράσει και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει εάν έχει καλή ψυχολογία μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6

«Σίγουρα δεν έχει την καλύτερη διάθεση μετά από μια ήττα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα τεχνικού ο οποίος συνέχισε σχολιάζοντας την Φινλανδία.

«Πριν το Ευρωμπάσκετ δεν της έδινε κανένας σημασία. Πλέον όμως όλα άλλαξαν. Παίζει καλό και γρήγορο μπάσκετ και δημιουργεί προβλήματα», τόνισε και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το παιχνίδι με την Ιταλία. Δεν μπήκε η Εθνική με καλό πρόσωπο στο παιχνίδι. Έκανε πολλά λάθη και όταν αντέδρασε και πέρασε μπροστά και πάλι έκανε μια σειρά από λάθη και έφαγε γρήγορα καλάθια».

«Οι προπονητές δεν έχουν πολλές ημέρες τους παίκτες στα χέρια τους. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να πούμε ότι η Εθνική έχει πια παίκτες με ταλέντο και με εμπειρία. Και νομίζω ότι μπορούν να αντιπαρέλθουν σε δύσκολες συνθήκες και στις ανάγκες ενός δύσκολου αγώνα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι στη διοργάνωση αυτή οι μικρές ομάδες βλέπουν ότι έχουν ανέβει πολύ και οι μεγάλες έχουν πέσει», πρόσθεσε ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος συνέχισε:

«Πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα εάν βρει ρυθμό μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο. Ακόμη πιστεύω πως μπορούμε. Είναι κάτι που το έχει πει και ο προπονητής, αλλά πιστεύω ότι η Εθνική μπορεί να αντιδράσει φυσικά με την κατάλληλη ψυχολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x