Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» και απόλαυσε ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο την τοξοβολία. Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν το άθλημα με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτών, ενώ όλοι κέρδισαν κι ένα δωρεάν μάθημα τοξοβολίας.

Εκτός από την τοξοβολία, με τη βοήθεια της «Connect Athens», διεξήχθησαν και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ στο τέλος έγινε κλήρωση για πολλά και σημαντικά δώρα.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, οι θεατές παρακολούθησαν τον αναπτυξιακό αγώνα όλων των κατηγοριών τόξου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από εκατό αθλητών όλων των ηλικιών.

Την ικανοποίησή της για την επιτυχία της Γιορτής εξέφρασε η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας ‘Εβελυν Παπαδοπούλου. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία της γιορτής και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Κεντρική Επιτροπή Ανάπτυξης Τοξοβολίας της Ομοσπονδίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, οι αναπτυξιακοί αγώνες πήγαν περίφημα, ενώ πολλά ήταν τα παιδιά που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν για πρώτη φορά και να εξασκήσουν το άθλημα της τοξοβολίας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους συντελεστές της Γιορτής και πιστεύω ότι χρόνο με το χρόνο θα είναι καλύτερη και μεγαλύτερη, από τη στιγμή που μπήκαν με άριστο τρόπο οι βάσεις».

Στη Γιορτή της Τοξοβολίας συμμετείχαν και οι αθλητές της Εθνικής ομάδας, που επέστρεψαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολλανδίας, οι Αλέξανδρος Καραγεωργίου, Ανίτα Γκορίλα και Νατάσσα Τσακίρη.

H Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας θέλει να ευχαριστήσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη συνεργασία και τη συνεχή της στήριξη.