Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η ιστορία με τη σημαία του βοηθού στα οφσάιντ πρέπει να αλλάξει πριν χτυπήσει σοβαρά κάποιος και τότε θα είναι αργά!

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται για να «υπηρετούν» το αγαπημένο τους άθλημα. Πρέπει να προστατεύονται. Και το ίδιο το παιχνίδι είναι αυτό που οφείλει να τους… προστατεύει.

Τουλάχιστον όσο είναι εφικτό. Αυτό δεν συνέβη με τον Έντερσον στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Σαφώς και φταίει ο επόπτης. Είναι οφσάιντ και είναι προφανές; Ας τελειώνει η φάση. Διότι αν εκείνος είχε σηκώσει την σημαία, τώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα είχε τον Έντερσον διαθέσιμο κανονικά. Και ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως το γεγονός αυτό δεν θα επαναληφθεί ή δεν θα επηρεάσει την «κούρσα» του τίτλου;

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Έχουμε κάνει πάμπολλες συζητήσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τη διαιτησία. Κουβέντες που αφορούν τον VAR, συζητήσεις που σχετίζονται με λάθη διαιτητών.

Έχω γράψει και σε άλλη περίπτωση, μετά από τρομερά διαιτητικά λάθη, όπως στην πρεμιέρα της Premier Leagueή μετά το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, πως οι Άγγλοι διαιτητές δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στο προϊόν που τους παρέχει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x