sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στη Super League

Οι συντάκτες στο site του bwinΣΠΟΡ 94,6 τα έβαλαν κάτω, τα συζήτησαν και επέλεξαν την καλύτερη ενδεκάδα για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Με την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και η 16η αγωνιστική στη Super League και οι συντάκτες του sport-fm.gr επέλεξαν -σε σύστημα 4-2-3-1- την καλύτερη ενδεκάδα!

Δείτε τις επιλογές μας…

Χρήστος Μανδάς (Ατρόμητος): Μπορεί ο Ατρόμητος να πίεζε τον ΟΦΗ, αλλά ο Μανδάς στα μετόπισθεν και στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, ήταν εντυπωσιακός. Στο 40' η επέμβασή του στο τετ-α-τετ με τον Ουές ήταν για highlight, ενώ στο 95' είπε «όχι» και στον Νέιρα. Με φόρα από την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γιοάν Μολό (Παναθηναϊκός): Κατά διαστήματα υπενθύμισε το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι και το πόσο αδικεί τον εαυτόν του. Ήταν πολύ καλός στο α' μέρος και με την άνοδό του έγινε πολύ πιο επιθετικός ο -μέχρι τότε άτονος Παναθηναϊκός- καθώς με τα ανεβάσματά του δημιούργησε θέματα. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ του Παναθηναϊκού με τον Καρλίτος με… γέφυρα τον Ιωαννίδη. Από σέντρα του προήλθε η μεγαλύτερη φάση του «τριφυλλιού» μέχρι εκείνο το σημείο, ασχέτως αν ο Αϊτόρ δεν την αξιοποίησε με την κεφαλιά του, που ήταν πάνω στον Μπάγιτς. Στο δεύτερο έπεσε αισθητά, ξεμένοντας πιθανόν από δυνάμεις. Ίσως να επηρεάστηκε και από το γεγονός ότι προσέγγισε με διαφορετική φιλοσοφία το β' ημίχρονο ο Μπόλονι, με αποτέλεσμα να κάτσει πίσω ο Γάλλος.

Απόστολος Διαμαντής (ΟΦΗ): Απλά αλάνθαστος! Ο Απόστολος Διαμαντής του ΟΦΗ έπαιζε και για τον… Σελίμοβιτς στο πρώτο ημίχρονο, που τελικά αντικαταστάθηκε, ενώ στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» ό,τι κινούνταν σε αέρα και στην περιοχή του Βάτερμαν. Αν, μάλιστα, στη λήξη του πρώτου μέρους αντί να σημαδέψει το δοκάρι έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου, θα μιλούσαμε για το απόλυτο 10 στην εμφάνισή του.

Πέπε Καστάνιο (Αστέρας Τρίπολης): Ανίκητος, ηγέτης, αλάνθαστος. Ο Ισπανός «καθάριζε» τα πάντα στην άμυνα του Αστέρα, δεν έχασε μονομαχία και δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Βασικός λόγος που η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ, φεύγοντας με το «διπλό» από τη Ριζούπολη.

Μάρβιν Πίρσμαν (ΠΑΣ Γιάννινα): Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ο Βέλγος αριστερός μπακ ήταν σταθερός και απέφυγε ανασταλτικά τα λάθη. Περιόρισε αρκετά τις προσπάθειες του Ματίγια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ επιθετικά βοηθούσε αρκετά και αποτελούσε στήριγμα στις προσπάθειες του Καρτάλη.

Χουάν Μουνάφο (Αστέρας Τρίπολης): Τρομερό ματς από τον Αργεντινό. Δημιουργούσε παιχνίδι, οργάνωνε, ενώ έριξε και δυο-τρεις «ποδοσφαιρικές» κλοτσιές προς το τέλος, στην προσπάθεια του Αστέρα να κρατήσει τη μεγάλη νίκη. Και πέρα από αυτά, έχει… εξαφανίσει τον πιο επικίνδυνο και ποιοτικό παίκτη του Απόλλωνα, Ίσραηλ Κολ.

Ομάρ Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ): Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και… μπήκε και ο ΠΑΟΚ στο ματς. Ο τραγικός στο πρώτο 45λεπτο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν άλλη ομάδα μετά την ανάπαυλα και ο λόγος ήταν ο Μαροκινός. Και μόνο το γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» έκαναν 11-12 τελικές στο β' μέρος από τη… μία στο α', τα λέει όλα.

Ρενάτο Σάντος (Βόλος): Αν στο 60' πετύχαινε το γκολ και έδινε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, θα μιλούσαμε, ίσως, για τον MVP όλης της αγωνιστικής. Εκπληκτικό παιχνίδι από τον 29χρονο, ο οποίος, θυμίζουμε, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος δείχνει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ότι μπορεί να εξελιχθεί «αποκάλυψη» του πρωταθλήματος.

Ματιέ Βαλμπουενά (Ολυμπιακός): Ο μαέστρος του Ολυμπιακού και πάλι. Αυτήν τη φορά ήρθε από τον πάγκο μετά την ανάπαυλα και βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Βγάζοντας εξαιρετική ασίστ (πέφτοντας στο έδαφος) για τον Ελ Αραμπί στο νικητήριο γκολ της ομάδας του και άφησε το στίγμα του στο παιχνίδι ξανά. Από τα δικά του πόδια (με γέφυρα τον Μαροκινό που έκανε κεφαλιά-πάσα) μέσω εκτέλεσης κόρνερ ξεκίνησε η φάση στη μεγαλύτερη ευκαιρία των Πειραιωτών μετά το 1-1, όταν και αστόχησε ο Εμβιλά από κοντά.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς (ΑΕΚ): Από το πείσμα του προέρχεται το γκολ του Ανσαριφάρντ, που δίνει τη νίκη στην ΑΕΚ. Ο πιο δραστήριος για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, δημιούργησε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και γενικά κρατούσε μπάλα.

Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός): Εγγύηση! Ο Ελ Αραμπί δεν εντυπωσίασε αυτήν τη φορά με το γκολ που έβαλε, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Έκανε και πάλι το χρέος του. Πετυχαίνοντας, μεν, ένα απλό και εύκολο γκολ για την κλάση του, αλλά και πάλι ήταν το νικητήριο. Παράλληλα, έδωσε ένα έτοιμο στον Εμβιλά με κεφαλιά-πάσα έπειτα από κόρνερ του Βαλμπουενά, αλλά ο Γάλλος χαφ κλώτσησε την ευκαιρία. Έχασε και μια καλή ευκαιρία στο 52' με το ματς στην ισοπαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x