Δελτία Τύπου

Η κουβέντα των δημοσιογράφων του ΣΠΟΡ FM μέσω instagram

Ο ΣΠΟΡ FM σε... καραντίνα. Οι δημοσιογράφοι της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας συζήτησαν μέσω του instagram για την επικαιρότητα, βάζοντας και τον κόσμο στο παιχνίδι.

Σας κάνουμε παρέα στην καραντίνα!

Οι δημοσιογράφοι του ΣΠΟΡ FM συζήτησαν μέσω βίντεοκλησης στο instagram και έβαλαν και τον κόσμο στην κουβέντα. Ο Γιώργος Τσανάκας ήταν ο... οικοδεσπότης, συνομιλώντας αρχικά με τον Γιώργο Σπανομανώλη και ανέλυσαν τα πράγματα στο ευρωπαϊκό αλλά και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε ο Γιώργος Πετρίδης, όπου μετέφερε τις πληροφορίες του και το ρεπορτάζ από τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο του μπάσκετ. Και μπορεί η σύνδεσή μας με τον Γιάννη Σταυρόπουλο να μην επιτεύχθηκε, ωστόσο τον αντικατέστησε ο Σταύρος Χονδροθύμιος που μας έκανε παρέα με τον Διονύση Δεσύλλα από τα γραφεία του ΣΠΟΡ FM.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες κι άλλα live βίντεο με όλους τους δημοσιογράφους της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, προσπαθώντας κάπως έτσι να... σπάσουμε την καραντίνα από τα σπίτια μας και να σας κάνουμε παρέα.

Μπείτε εδώ και δείτε στην ιστορία όλο το live του ΣΠΟΡ FM

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x