Μπάμπης Χριστόγλου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ από τον Μπάμπη Χριστόγλου

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr και κρίνει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έφερε ξανά τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Προτό: Ο μόνος που παρευρέθηκε στο ματς χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, χωρίς να έχει καμία επέμβαση, αλλά και ίσως ο μόνος που χάρηκε τόσο πολύ. Στο τέλος του ματς γύρισε σχεδόν όλο το «Καραϊσκάκης» με τα χέρια του σε γροθιές. Ερώτηση: Έχει το Βέλγιο Καμίνια;

Κούτρης: Αμυντικά δεν είχε θέματα και έριξε το βάρος του επιθετικά. Ανέβηκε πολλές φορές, έβγαλε σέντρες, ήταν από τα πιο ουσιαστικά παιχνίδια του στον Ολυμπιακό.

Ομάρ: Αρχίζει και ανεβαίνει, συμμετέχει ενεργά στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε μόνος του τη δεξιά πλευρά, γίνεται σιγά σιγά ο Ομάρ που ξέρουμε.

Σισέ: Δεν απέφυγε πάλι τα μικρά λαθάκια, αλλά αυτή τη φορά δεν στοίχισαν στον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Ένγκελς φτιάχνουν ένα δίδυμο που μπορεί να παίξει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ρομαό: Γνωστός Ρομαό, βρισκόταν σε όλα τα μήκη του γηπέδου με πάθος, με καλές τοποθετήσεις και αρκετή συμμετοχή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ταχτσίδης: Μέτριο παιχνίδι από τον μέσο του Ολυμπιακού. Ανασταλτικά βοήθησε, έκοψε μπαλιές, αλλά πάλι οι πάσες του δεν ήταν καλές. Δίκαια αντικαταστάθηκε.

Φορτούνης: Δείχνει διάθεση, δείχνει πάθος, έβγαλε κάποιες μπαλιές, αλλά δεν ήταν ο Φορτούνης του Αγρινίου.

Οφόε: Τεράστιος ποδοσφαιριστής ο οποίος, ακόμα και στην όχι και τόσο καλή του μέρα, κάνει κάποιες ενέργειες που ξεχωρίζουν.

Μάριν: Έχει πετύχει ένα καταπληκτικό, αλλά είναι και ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με τα Γιάννενα. Έφαγε πάρα πολύ ξύλο, τον σημάδευαν οι παίκτες του ΠΑΣ, γιατί έβλεπαν ότι όταν έπαιρνε την μπάλα ήταν αυτός που τους δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα. Δίκαια βγήκε ο MVP της αναμέτρησης.

Ανσαριφάρντ: Διαιτητής και επόπτης του στέρησαν ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ, την πρωτιά στους σκόρερ, μηνύσιμα πράγματα δηλαδή.

Πάρντο: Με την είσοδό του στο ματς αναστάτωσε πολύ την αριστερή πλευρά του ΠΑΣ, έκανε μπούκες, σεντράρισε επικίνδυνα και γενικά βοήθησε.

Ζιλέ και Τζούρτζεβιτς έπαιξαν λίγο για να κριθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x